Laurence Eastwood has recently returned to architecture after a successful career designing for Theatre, Film and Television.

The recent design and construction of his own award winning home on the Western Foreshores of Pittwater has led to other commissions in the area with an emphasis on environmentally sustainable dwellings.

A number of recent designs have used the ‘pavilion‘ method to overcome difficult steep sites under protected tree canopies.

Laurence’s own home on the Western Foreshores of Pittwater was joint Winner Pittwater 2006 Civic Design Awards - New Residential, it also received a Sustainability Award.

Designing and building on the ecologically sensitive water-access-only Western Foreshores and Scotland Island requires special consideration, this transposes well to the equally sensitive Pittwater Peninsula and Northern Beaches. Eastwood Design specialises in creating designs that not only fulfil the clients individual needs, but are inventive in the use of materials and spatial relationships.